easter_bunnies05.gifeaster_bunnies05.gifINFORMATIONSBREV

 

     AB LOLLANDSVEJ 35-37-39

 

MARTS 2003

TIL MAPPEN!

 
 

 

 

 

 


GENERALFORSAMLINGEN

Så er det ved at være tid til generalforsamling igen! Forhåbentlig har du allerede sat kryds i kalenderen torsdag den 10. april kl. 19.
Der vil blandt andet være mulighed for at møde Anette fra Herbo Administration, som til dagligt sidder med vort regnskab.

På trods af tidspunktet (læs: kl. 19, red.) vil der ikke blive serveret sandwich til generalforsamlingen, men derimod lidt chips, rødvin og lignende. Spis derfor hjemmefra! :-)

 

 

ARBEJDSWEEKEND

I den kommende weekend er der jo, som tidligere nævnt, arbejdsweekend!

Planen er, at vores fællesrum skal have den helt store tur. Så vi har indkøbt maling og har blandt andet skaffet nogle ekstra skabe til rummet. Vi vil meget gerne høre, hvad du har af idéer – Vores ambition er nemlig, at alle skal synes, at rummet er hyggeligt, når vi er færdige.

Der vil, som sædvanligt, blive udskrevet bøder til dem, der bliver væk fra en arbejdsweekend uden særlig aftale med bestyrelsen.

 

 

STORSKRALD

Afhentning af storskrald vil næste gang være tirsdag den 6. maj 2003. Som sædvanligt samles alt affald i gården.

 

 

RENGØRING AF OPGANGENE

Panorama, vores viceværtfirma, vasker vores trapper som aftalt. Derimod tørrer de ikke gelændere og karme af - Det skal vi selv gøre! Så hvis vi alle ind i mellem tørrer af fra vores egen etage og ned til den næste, burde problemet være løst hurtigt – Så hermed en opfordring!

 

 

NY POSTKASSE

Vi har fået ny postkasse til foreningspost, som hænger i opgang nr. 35. Har du gode idéer, spørgsmål til bestyrelsen eller andet, er du velkommen til at smide en seddel i postkassen.

 

 

Vi ses til arbejdsweekenden og generalforsamligen!

 

Bestyrelsen