Oval billedforklaring: TIL
BEBOER
MAPPEN

INFORMATIONSBREV

AB LOLLANDSVEJ 35-37-39

MAJ 2003

 

NYE ARBEJDSWEEKEND’ER

 

Nu har vi fået indkøbt nogle rigtig lækre stole til vores fælleslokale, men resten af lokalet skal jo passe til den nye stil. Derfor skal vi have malet færdigt! Der er muligvis også lidt havearbejde, der trænger sig på. Så mød derfor op :

Lørdag og/eller søndag den 10. og 11. maj

Lørdag og/eller søndag den 24. og 25. maj

Vi mødes alle dage kl. 10 i gården eller i fælleslokalet. Der vil som sædvanligt blive udstedt bøder på 200,- kr. til de andelshavere, som ikke møder op mindst én dag.

 

 

FREDELIGT OG FARLIGT AFFALD

 

Vi har modtaget meddelelse om, at der i løbet af uge 19 vil blive opsat en container til pap og karton i gården ved siden af de øvrige containere. Så nu slipper vi for at skulle mase flyttekasser og lignende ned i vores normale container.

Derudover kan vi minde om, at vi har et skur til farligt affald. Se på den vedlagte liste hvis du er i tvivl om, hvad der er farligt affald. Skuret er det sidste skur i rækken ved affaldscontainerne. Stil blot flaskerne eller dåserne udenfor skuret, så vil én fra bestyrelsen låse det inden ved lejlighed.

Storskrald afhentes den 6. maj – så altså absolut sidste chance nu!

 

 

UDLEJNING AF FÆLLESLOKALE

 

Da vores fælleslokale nu bliver betydeligt flotter, har vi besluttet at prisen for at leje lokalet et døgn vil være; 100,- kr. for leje og 100,- kr. i depositum. Tine (nr. 39, 2, th.) står nu for udlejningen.

 

 

DIVERSE OBS’ER

 

Renoveringen af gulvet i fyrkælderen vil blive påbegyndt snarest. Opslag i opgangene vil annoncere de præcise datoer.

 

Vær opmærksom på hvilken dato det er, når du sætter tøj over i vaskekælderen – Tjek hellere to gange, om det nu også er din ”vaske-dato”!

 

Vedlagt finder du også budgettet for 2003, som ved en fejl ikke var vedlagt referatet af generalforsamlingen. Budgettet skal også i beboermappen !!

 

 

Påskeliljer og solskinshilsner

fra Bestyrelsen :-)