ghost3.gif INFORMATIONSBREV OKTOBER 2003 ghost3.gif

 

 

pumpkin.gif

JULEHYGGE

Tirsdag den 2. december 2003 kl. 19 kan du allerede nu godt sætte kryds i kalenderen. Her afholder vi nemlig julehygge med glögg og æbleskiver i vores nyrenoverede fælleslokale i kælderen.

Samtidigt benytter vi lejligheden til at høre hvad I synes om gården og forhåbentlig få etableret et gårdlaug.

 

 

pumpkin.gif

STORSKRALD
…. skal stadig ikke stå på loftet eller ude ved skraldespandene!!! Det skal stadig stå i rummet i kælderen ved nr. 35. Der er ophængt et skilt på døren, så du kan finde rummet, hvis du er i tvivl. Så har du storskrald stående på loftet eller ved skraldespandene – skal det flyttes  i kælderrummet!!!

 

pumpkin.gif

 

VICEVÆRTFIRMA
Da bestyrelsen igennem længere tid har været utilfreds med vores viceværtfirma, har vi valgt at skifte Panorama ud med firmaet Kølving-Thaning fra og med 1. december 2003.

 

pumpkin.gif

GULV I KÆLDEREN
Der er nu blevet støbt nyt gulv i fyrrummet og rummet kan tages i brug så snart skiltningen er pillet ned.

 

pumpkin.gif

 

EKSTRA CYKELSKUR
Skulle du være i den heldige situation at have et cykelskur, som du ikke bruger, vil bestyrelsen meget gerne låne det. Vi har noget ekstra grus, børnelegetøj og en masse andet som vi gerne vil have ”stuvet” lidt af vejen. Du kan selvfølgelig altid få skuret tilbage, hvis du får brug for det.

 

pumpkin.gif

EL I OPGANGENE

Arbejdet går i gang meget snart, da elektrikeren nu har haft været i alle lejligheder. Der vil blive sat opslag op i opgangene med nærmere datoangivelse.

 

 

Susende efterårshilsner fra Bestyrelsen

 

pumpkin.gif

PS: Maibritt og John (37, 3, th.) takker for at have fået deres håndklæder tilbage :-)