Informationsbrev Februar 2004

 

 

 

*       Velkommen til året 2004.

Vi håber, alle er kommet godt ind i det nye år. Bestyrelsen vil også gerne benytte lejligheden til at sige tak for en rigtigt hyggeligt julearrangement den 2. december 2003.

 

*       Oprydning i storskraldsrummet i kælderen i nr. 35.
Da vores elektriker skal ind i storskraldsrummet, skal det ryddes og alt skraldet bæres op i gården. Der vil R98 snarest afhente det. Men da bestyrelsen ikke kan slæbe det hele alene, vil vi gerne have hjælp. Har du derfor benyttet dig af storskraldsrummet, så kom og hjælp til søndag den 22/2-2004 kl. 14. Jo flere der kommer jo mindre skal hver enkelt slæbe.

*       Oprydning efter sig selv……
…. kan være kedeligt nok. Men at rydde op efter andre er endnu mere kedeligt! Så derfor beder vi den/dem der har flyttet stolene fra tørrerummet op på loftet, om at bære dem ned igen. Får man ved et tilfælde smidt et par sko på loftet (…?!?!?…) så forventer vi faktisk, at man selv henter dem igen! :-)

*       Nyt viceværtfirma
Vi har skiftet viceværtfirma, så fremover vil du kunne møde folk fra Kølving & Thaning rundt om i ejendommen. På opslagstavlerne ved hoveddørene kan I se lidt mere information.

 

*       Bagtrapperne
På grund af brandfare er det ikke tilladt at have noget stående på bagtrappen. Vi forventer dog ikke, at alle fjerner alt hvad de har stående på bagtrappen….. men vær søde og begræns det mest muligt. Det gælder vores alles sikkerhed.

 

*       Velkommen til ny andelshaver
Vi har fornøjelsen at byde velkommen til Bjarne Liboriussen, som er flyttet ind i Rebeccas gamle lejlighed i nr. 37, st. th. Velkommen til !

 

*       Hvem lukker du ind?
En lille bøn fra beboer til beboer. Er du selv på vej ind i en af opgangene, så lad ikke andre komme ind samtidigt med dig medmindre du kender dem. Bliver der ringet på dørtelefonen og bliver der sagt reklamer, så brug gerne lige 30 sekunder på at tjekke at der rent faktisk bliver delt reklamer rundt at den person du lige har lukket ind. På forhånd tak!

 

*       Generalforsamling

Datoen for årets generalforsamling er XX. april. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen.