Tekstboks: Sæt mig i mappen, tak!10.gifINFORMATIONSBREV JUNI 2004

 

q      er sommerens første arbejdsweekend overstået. Som alle jo nok har lagt mærke til, blev der både etableret hyggekrog under træerne og hakket ukrudt. Men der er stadig masser at tage fat på, så husk og kom til 2. arbejdsweekend den 14. og 15. august. Vi starter kl. 10 i haven.
- Vi gør igen opmærksom på, at vi denne sommer gerne vil have ”opdateret” vores liste over andelshavere, som ønsker at være fritaget for arbejdsweekender af helbredsmæssige årsager. Derfor skal ALLE der ønsker fritagelse, på nær de få der har afleveret, aflevere deres ønske på skrift i postkassen i nr. 35 INDEN NÆSTE ARBEJDSWEEKEND! Herefter vil der blive sendt bøder ud til alle, som ikke har arbejdet eller anmodet om dispensation.

 

q      Vi kan oplyse, at TDC åbenbart ikke rider samme dag, som de sadler. For det efterhånden meget omtalte tilbud fra TDC om tilslutning til bredbåndsforbindelse via kabelnettet skal vi ikke forvente at se endeligt før til efteråret – tidligst! John holder dem i ørene og vender tilbage så snart der er nyt!

 

q      I anledningen af sommer vil vi gerne opfordre alle i ejendommen til at holde lidt øje med naboens lejlighed, huske at lukke lågen til gården og ikke lade bagdørene stå ulåste. Der er mange, der tager på ferie, og det kan være meget betryggende med lidt ”nabo-overvågning”. Vi vil jo alle gerne komme hjem og finde vores lejlighed og indbo intakt. På forhånd tak for hjælpen alle sammen! :-)

 

q      Da vores viceværtfirma jo ikke ligefrem gør hovedrent på bagtrapperne, vil vi gerne opfordre alle til at ”feje for egen dør” - gerne kombineret med at tørre dørkarme og vindueskarme af med en fugtig klud, så vores bagtrapper kan blive lidt mere præsentable.

 

q      Næste bestyrelsesmøde er den 10. august 2004, så hvis du har emner du ønsker vi tager op eller du selv ønsker at møde op og fremlægge dit, skal du bare smide en lap i postkassen i nr. 35.

palm2.jpg

        Invitation til Sommerfest den 14. august 2004

 

Lørdag den 14. august holder vi sommer-grill-hygge fest i haven.

Foreningen byder på øl, vand, ca. ½ flaske rødvin per mand og kød/pølser til grillen. Det betyder selvfølgelig at du/I selv skal medbringe resten! Vi forestiller os at alle tage noget forskelligt med, f.eks. salat, kartoffelsalat, flutes, dressing, grøntsager der kan grilles, eller hvad der nu kan findes på. Kun fantasien sætter grænserne! Bestyrelsen vil til lejligheden indkøbe en kuglegrill, som selvfølgelig kan benyttes af alle andelshavere efterfølgende.

Vi beder dig i øvrigt selv medbring tallerkener og bestik. Vi skal nok sørge for plastikglas, duge, lys osv.

For at vi kan planlægge bare en lille smule, beder vi dig aflevere den vedlagte slip til Majbrith (37, 3. tv.) senest den 1. august. 

Klip - - - - - - Flå - - - - - Bid - - - - - Riv - - - - Klip - - - - - - Flå - - - - - Bid - - - - - Riv - - - - Klip - - - - - - Flå - - - - - Bid -

ð                 Jeg vil selvfølgelig gerne komme, og jeg medbringer : __________________________ (f.eks. kartoffelsalat, salat, flutes, dressing, spændende kartofler eller noget helt andet – også så andre kan smage lidt af det :-)

ð                 Jeg kan desværre ikke komme…… øv øv øv! :-(

 

Mit navn er : _____________________   og jeg bor i nr. ________________ og kommer ________ (antal personer)