-Nyhedsbrev August 2006

 

Sommeren er ved at være slut og her er sidste nyt fra bestyrelsen

 

 

Taget 

Vi har haft en ekspert ude og kigge på vores tag og det viser sig at det trænger til en reparation. Vi behøver ikke at udskifte hele taget, men der kommer et firma med en lift ud for at reparere/udskifte det ødelagte. Derefter vil taget kunne holde ca. 5 år mere, før vi behøver at overveje en total udskiftning.

 

Internet

Vi holder lidt igen med Internettet, indtil vi har fået ordning på taget. Men under alle omstændigheder er det stadig en af vores højeste prioriteter og vi går videre så snart det er muligt.

 

Loftrum

Der er nu kommet navne på langt de fleste loftrum. Vi anmoder om at også de sidste lige får sat deres skilt op.

 

Kommende arbejdsweekend

Arbejdsweekenden nærmer sig og datoen er som bekendt 26-27. august. Vi starter kl. 10 og fortsætter frem til kl. 15. Som nævnt i seneste nyhedsbrev, er det vigtigt at man deltager i alle timerne og vi gør opmærksom på at bødesystemet også indtræder, hvis man kun deltager et par timer på en arbejdsdag.

Vi håber selvfølgelig på godt vejr, men har både planlagt arbejdsopgaver inden- døre og uden døre. Vi byder selvfølgelig på frokost begge dage. Vel mødt!

 

Sommerfest  

Årets sommerfest afholdes lørdag den 26. august og vi ser frem til at stort fremmøde og en hyggelig aften J Vedlagt findes invitation og tilmeldingsblanket, som bedes afleveret senest mandag den 21. august i bestyrelsens postkasse i opgang 39 eller ind af døren til en af bestyrelsens medlemmer

 

 

 

Husk at indsætte dette nyhedsbrev i mappen

 

SOMMERFEST

 

 

Bestyrelsen vil gerne invitere alle til årets event: sommerfesten 2006! Datoen er lørdag den 26. august og vi tænder op i grillen fra kl. 18.00

 

Som sædvanlig bedes alle beboere have lidt med også, som sættes frem på et bord til alles fornøjelse. Lav gerne rigeligt at det du/I medtager, som alle kan smage J Medbring også tallerkner og bestik til det antal personer du/i kommer.

 

For koordineringen skyld vil vi meget gerne vide hvor mange du/I kommer og hvad du/I tager med af spændende ting. Derfor bedes du/I udfylde neden-stående slip og aflevere i bestyrelsens postkasse i opgang 39 senest mandag d. 21. august.

 

 

Vi håber at se så mange som muligt til en rigtig hyggelig aften

 

 

Klippe-klippe-klippe-klippe-klippe-klippe-klippe-klippe-klippe-klippe-klippe-klippe

 

Lejlighed:                                    (opgang nr. etage og h/v)

 

Vi vil gerne deltage i sommerfesten og kommer              (antal) personer

 

Medbringer:

 

Grøn salat                                                     Pasta salat                                                  Kartoffelsalat

 

Brød                                                             Dessert                                                        Andet

                                                                                                                          Hilsen:                                              .