STORSKRALD

Der er bestilt afhentning af storskrald på følgende tidspunkter

-         Storskrald - 16. juli 2007

-         Miljøfarligt affald – uge 29

-         Elektronisk skrald – uge 30

Senest søndag en 15. juli skal storskraldsrummet derfor være tømt og indholdet opdelt i henholdsvis almindeligt storskrald og elektronisk storskrald. Storskraldsrummet vil derfor blive låst op, så alle der har sat noget ned, nu også kan komme og sætte det i gården.

 

ARBEJDSWEEKEND

Datoerne for næste arbejdsweekend er jo allerede meldt ud – men for at være sikre på at Prins Knud også er med, så er datoerne her igen:

 

1. og 2. september 2007 fra kl. 10 til 15

 

BEBOER NYT

AB Lollandsvej 35-37-39

Juni/Juli 2007

 

SOMMERFEST

Sæt allerede nu kryds i kalenderen lørdag den 1. september 2007, hvor vi afholder årets ”sommer-grill-lad-os-komme-hinanden-ved-fest i haven.

Nærmere info følger selvfølgelig.

 

SOMMER, SOMMER OG SOL

Nu nærmer sommerferierne sig med hastige skridt, og vi vil derfor gerne opfordre alle til at holde øje med hinandens lejligheder. Vi plejer jo heldigvis ikke at være plaget af indbrud, og det kunne jo være dejligt, hvis det fortsatte.

 

 

VICEVÆRT

Bestyrelsen har opsagt aftalen med viceværtfirmaet, da vi ikke var tilfreds med arbejdet. Vi leder med lys og lygte efter deres afløsere, men indtil vi finder det helt rigtige firma, beder vi alle give en hånd med. Det vil sige både ved rengøring i baderummene, trapper, fælles gang arealer og evt. en tur med kosten i gården eller på gaden.

 

 

HÅNDVÆRKRE TIL FORENINGEN

Husk at bestyrelsen altid skal kontaktes hvis der skal tilkaldes håndværkere til reparationer, som foreningen skal betale for.

Bestyrelsen består af Susanne (35, 2. tv.), Kirsten (35, st. th.), John (37, 3. th.), Majbrith (37, 3. tv.), Thine (39, 2. th.) og Patrik (35, 3. th.).

 

                            GOD SOMMER!

 

 

 

Og desværre ikke et Beboer Nyt uden en løftet pegefinger eller to……..

 

·        Hvis alle rydder op efter sig selv når de har nydt haven, så kan de næste også bedre nyde den. Hermed menes at borde og stole sættes tilbage på plads efter brug, grillen renses (evt. dagen efter) og bordene tørres af for ketchup og andre ”lækre” rester.

·       Smid ikke cigaretskodder i haven eller på fliserne!

·       Tænk også lidt på dine naboer i tørrerummene. Gør plads til andre i tørrerummene og tag dit tøj ned så snart det er tørt – men lad til gengæld andres tøj hænge, hvis det ikke er tørt endnu

·       Husk og slå låsen til igen på bagdørene, når du ikke længere er i haven

 

 

                       HUSK OG SÆT BEBOER NYT I BEBOER-MAPPEN!