http://www.mille-soeren.dk/07_Clipart_JPG_GIF/04_blomster/blomster_orange.gif      B E B O E R - N Y T           http://www.mille-soeren.dk/07_Clipart_JPG_GIF/04_blomster/blomster_orange.gif

  

AB Lollandsvej 35-37-39

August 2011

Arbejdsweekend

 

http://www.chatbreak.dk/clipart/fastfood/1041.gifDer er planlagt arbejdshttp://www.chatbreak.dk/clipart/mennesker/001.gifweekend lørdag den 27. august og 28. august kl. 10.00 til kl. 15.00. Det er årets sidste arbejdsweekend, så vi ses, hvis ikke du allerede har deltaget i de påkrævede 2x5 timer årligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at møde op, også selv om du eventuel ikke skal. Der vil sædvanen tro indkøbes drikkelse og frokost.

 

Vi vil gerne oplyse alle beboere, at man skal deltage 2x5 timer årligt, som skal præsteres pr. lejlighed for at undgå bøde på 2x500 kr. (100 kr. pr. præsteret arbejdstime). Bemærk! Det er ikke muligt at få erstatningsarbejde.

 

Skybrud – Storskrald afhentes den 01.09.2011

 

Vi har, som nogen kan se, haft vandskade i kælderrummene, herunder i vores beboerlokale. Vi skal have lagt nyt gulv i beboerlokalet da det der ligger der har taget skade. Vi har fjernet ting og sager og stillet op til storskrald. Storskraldet skal sorteres i elektronisk affald, i PVC, i brandbart materiale mv. og skraldet afhentes i uge 36. Tøm ud på dit loftrum og hos dig selv J mv. og sorterer dit skrald, så det kan afhentes sammen med storskraldet.

 

50 års foreningsfest – Rykket til den 10. september 2011

 

Foreningen fyldte 50 år i maj, og vi har tidligere udmeldt at vi afholder festen i forbindelse med http://multimedia.jp.dk/archive/00056/Dansk_flag_56276d.jpgsidste arbejdsweekend i august. Festen er rykket til den lørdag d. 10. september.

Nærmere planlægning af festen sker afhængig af antal tilmeldte samt vejrgudernes velvilje.  Mere info senere.

 

Tjek jeres loftrum for regnvandsskader

 

Det er beboerne selv der har adgang til deres aflåste loftrum, hvorfor vi skal henstille til, at du tjekker dit loftrum, når der har været regnskyl. Dette for at opdage eventuelle vandskader og revner på taget, som i så fald skal anmeldes til Bestyrelsen, samt for at undgå at regnvandet siver ned til beboerne på 4. sal.. Så tjek venligst dit loftrum med jævne mellemrum.

 

 

Vi ønsker alle en forhåbentlig solrig sensommer

J hilsen bestyrelsen