B E B O E R - N Y T          

  

AB Lollandsvej 35-37-39

Oktober 2011

Tilmelding af Beboer – nyt  pr. mail

Beboer - nyt ligger på foreningens hjemmeside, men nu kan du også få Beboer – Nyt tilsendt til din mail adresse. Du behøver blot tilmelde dig ved at sende en mail til ”jatak@ab-lollandsvej.dk”

 

Er du kunde hos YouSee vil du fortsat kunne se TV2 trods at den bliver betalingskanal fra 01. januar 2012. Du skal ikke foretage dig noget. Der kommer nogle prisændringer på ca. 10 kr., og nogle programændringer – se mere på Foreningens hjemmeside – hvor vi har lagt orienteringsbrevet ind fra YouSee.

 

Rengøring af kældre efter skybrud

 

Vi er i gang med at få rengjort og tørret vores kælderarealer efter skybruddet og får renoveret beboer lokalet hvor det ødelagte trægulv bliver udskiftet med klinker.

 

Vær opmærksom på ikke at lade vinduer stå åbne i tørrekældre da vi har fået varme på. Der er lavet nyt tænd/sluk lys i tørrekældre, som har forbindelse til luftventilationen.

 

Skralde rum – Benyt Genbrugs-stationen

 

Storskraldsrummet kan ikke længere benyttes. Vi skal henvise til at du benytter Genbrugsstationen ved Fuglebakken Station, Borups Allé 164. Genbrugspladsen åbner snarest – jf. orientering i Frederiksberg Bladet.

 

1.    Advent – Book søndag d. 27.november kl. 15.00

 

Vi tager hul på julen, ved at opsætte og tænde havens juletræ – spise æbleskiver og få et glas Glögg og et par brunkager og ønsker hinanden en glædelig juletid.

 

Brug af vaskekælder/tørretumbler/ Oprydning

 

Vi sætter et regelsæt op i Vaskekælderen, og skal bede alle beboere om at overholde reglerne. Det drejer sig om reservering af tid til vask og tørring i tumbler, og lade være med at proppe vaskemaskinerne. Det drejer sig om at sørge for at fjerne eget tøj – herunder nedtagning af eget vasketøj, og lade være med at fjerne andres, hvis tøjet stadig er vådt og fugtigt.

Vasketøj der har ligget uafhentet i tørrekælderen i en måned – bliver fremover smidt ud. Det er ikke nogen opbevaringsplads. Generelt: RYD OP - efter dig selv!!!!

 

J hilsen bestyrelsen