AB Lollandsvej 35-37-39

Juni 2012

 

Arbejdsweekend – den 23. & 24. juni samt den 08. & 09. september 2012

Der er arbejdsweekend lørdag den 23. og 24. juni samt den 08. og 09. september,

Begge dage kl. 10.00 til kl. 15.00. Vi maler færdig i kælderen, men også skure i gården m.v. afhængig af vejret. Mød derfor op og deltag så vi kan blive færdige.

 

Vi regner med at afholde en grillhyggefestkomsammen i haven i forbindelse med arbejdsweekenden den 08. september.

 

Vi skal venligst oplyse, at man skal deltage på de planlagte arbejdsweekender med 2x5 timer årligt, som skal præsteres for at undgå bøde på 2x500 kr. (100 kr. pr. præsteret arbejdstime).

 

TAG - Stilladsarbejde

Der påbegyndes opsætning af stillads til tagarbejdet, omkring den 18. juni 2012. Herefter bliver tagpladerne på taget udskiftet. Du behøver ikke tømme dit loftrum, idet pladerne udskiftes enkelvist, og taget afdækkes med det samme. Der opstilles container på vejen i forbindelse med tagarbejdet. Bemærk venligst, at denne container, alene er beregnet til gamle eternitplader og affald fra taget. Må ikke bruges til andet skrald. Vi forventer at tagarbejdet er hurtigt overstået, i løbet af en/to uger, afhængig af vejret.

 

Hygge og Grill i gården

Vi holder alle af at bruge vores dejlige gård og have. Derfor: Ryd op efter dig selv!.  Din mor og far bor her ikke.  Hvis du griller, så fjern grill og rester senest den flg. dag. Ligeledes mht. flasker og ølkapsler og cigaret skodder. Vi har også børn at tage hensyn til der leger i gården!

 

Sommer – pas på tyven

Pas på med at lade vinduer og døre stå åbne i sommerferiemånederne. Vi har tidligere haft en ubehagelig episode, hvor et par fyre midt om natten kravlede ind ad åbne vinduer i stuelejligheden.

Sørg derfor for at lukke døre og vinduer forsvarligt samt holde porten til gården lukket. Vær ligeledes særlig opmærksom så længe vi har opsat stillads.

 

Med hensyn til post, aviser og reklamer, opfordres beboerne at sætte mærket ”Nej tak til reklamer” på postkassen, hvis man er væk over en længere periode. Aftal evt. med naboen om at tømme postkassen, mv..

 

Storskrald – Afhentes uge 27

Vi opsætter nærmere information, men forventer at kunne få afhentet storskrald i uge 27.  Venligst sorter skraldet jf. kommunens anvisninger – Se kommunens hjemmeside herom – www.frederiksberg.dk

 

Vi ønsker alle en dejlig sommer

J hilsen bestyrelsen