B E B O E R - N Y T          

  

AB Lollandsvej 35-37-39

November /December 2012

2. Advent – Book søndag d. 09. december kl. 16.00

Vi tager hul på julen, ved at opsætte og tænde havens juletræ – spise æbleskiver og få et glas Glögg og et par brunkager og ønsker hinanden en glædelig juletid.

 

Ny tørretumbler

 

Vi har fået ny tørretumbler – da den gamle ikke kunne mere - tag godt i mod den og behandl den pænt.

 

Brug af vaskekælder/ Oprydning

 

Venligst respekterer foreningens regler om at fjerne tørt vasketøj så snart det er tørt, så andre kan komme til. Lad venligst være med at proppe vaskemaskinerne da det slider for meget på maskineriet. Lad være med at fjerne andres tørre tøj, hvis tøjet stadig er vådt og fugtigt. Men ryd op efter dig – og lad venligst foreningens vaskekurve forblive i kælderen.

 

Åbne vinduer – i kælder etagen – Nej tak!         Og så er der mere lys på loftet!

 

Venligst, lade være med at lade vinduer stå åbne i tørrekældre og baderum, da vi har fået varme på. Luftventilationen er desuden tilsluttet og fungerer fint. Der er lavet mere lys på loftet.

 

Snerydning – og  HUSK at lade låsen på husets døre være slået til.

 

Foreningen har en pæn kraftig fejemaskine, som lige nu skal til reparation. Så snart den er retur igen, kan bestyrelsen vise beboerne hvordan den bruges, så alle der har kræfter kan deltage i Vinterens snerydning.

NB! HUSK – Hvis du har slået låsen fra dørene fra – så slå låsen til igen. Vi skal ikke have ubudne gæster på besøg.

 

 

Flasker og glas

 

Aflever flasker og glas i de rundt om på vejene dertil opstillede flaskebeholdere. Det er forbudt at smide flasker i vores affalds containere, og lad for guds skyld være med at stille dem ved siden af.

 

 

J Mange hilsner bestyrelsen